Prodajni program > Gnojila in izboljševalci tal

Širok izbor NPK, PK, NK, NP , kompleksnih mineralnih gnojil omogoča ustrezno izbiro gnojila glede na potrebe rastlin in vsebnosti hranil v tleh ugotovljeno z analizo tal.

Izbiramo lahko med gnojili z kalijem v kloridni ali sulfatni obliki, kombinacija vsebnosti ureičnega in amonsulfatnega dušika omogoča prehrano rastline z dušikom ob pravem času. Gnojila ne vsebujejo nitratnega dušika zato so izgube(izpiranje, izhlapevanje….)minimalne. Večina teh gnojil vsebuje tudi žveplo (so3 od 5-16%).

KAPPA S 14

Kompleksno mineralno »GNOJILO ES«  s specifičnim delovanjem in s inhibitorjem nitrifikacije DCD N-GOOO. V skladu s strokovnim svetovanjem se gnojilo uporablja pri njivskih, sadjarsko–vinogradniških in vrtnarskih kulturah.
-> Več info.

N GOOO NP 20-10 +32SO3

Zelo kvalitetno kompleksno mineralno »GNOJILO ES«  s specifičnim delovanjem in s inhibitorjem nitrifikacije DCD N-GOOO. V skladu s strokovnim svetovanjem se gnojilo uporablja pri njivskih, sadjarsko–vinogradniških in vrtnarskih kulturah. Zelo kvalitetno
-> Več info.

PK 0-20-20

Kompleksno mineralno gnojilo »es«. V skladu s strokovnim svetovanjem se gnojilo uporablja pri vseh njivskih kulturah, vinogradništvu, sdajarstvu,vrtninah  in travinjah. Priporočamo na površinah kjer se ob mineralnih gnojilih
-> Več info.